Kutya száraztáp

MONTI

Teljes értékű kutyaeledel, mely a benne lévő feltárt gabonákkal, valamint állati fehérjékkel együttesen biztosítja kedvence tápanyag szükségletét. A növényi összetevők magas fokú emészthetősége, valamint az állati eredetű fehérjék, zsírok megfelelő arányú koncentrációja igazodik korunk kutyájának igényeihez, valamint optimális mennyiségben tartalmazza a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.  TARTÓSÍTÓSZERT, hozzáadott cukrot és szóját nem tartalmaz. GMO-mentes termék! Kedvező tulajdonságának köszönhetően minden kutya szívesen fogyasztja.

Kiszerelés: 3 kg, 10 Kg

DOGTOR

Teljes értékű kutyaeledel, mely magas biológiai értékű állati- és növényi fehérjéket, feltárt gabonákat és zsírokat, valamint a kutyák számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat megfelelő arányban tartalmazó táplálék. TARTÓSÍTÓSZERT, hozzáadott cukrot  és szóját  nem tartalmaz. GMO-mentes termék! Kedvező tulajdonságának köszönhetően minden kutya szívesen fogyasztja.

Kiszerelés: 10 Kg

IRON DOG

Teljes értékű PRÉMIUM szárazeledel felnőtt kutyák számára. Kiváló emészthetősége a magas fehérje és rost tartalmának köszönhető. Megfelelő mennyiségben tartalmaz zsírokat, ásványi anyagokat és vitaminokat kedvence számára.
TARTÓSÍTÓSZERT, hozzáadott cukrot és szóját nem tartalmaz. GMO-mentes termék! Kedvező tulajdonságának köszönhetően minden kutya szívesen fogyasztja.

Kiszerelés: 15 Kg

HUN-DOG

Kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú kutyatáp, amely a gondosan válogatott gabonákat és állati fehérjéket összeállítva biztosítja kedvence teljes értékű táplálkozását. A könnyen emészthető növényi összetevők és az állati eredetű fehérjék, zsírok megfelelő koncentrációja a korszerű kutyatartásra lett kialakítva. A termék optimális mennyiségű vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz. Tartósítószert, hozzáadott cukrot és szóját nem tartalmaz. GMO-mentes termék!

Kiszerelés: 3 kg, 10 Kg